Barnverksamhet

Genom att du anmäler ditt barn till vår verksamhet godkänner du villkoren i denna policy.

Till alla grupper i barnverksamheten krävs föranmälan. Läs integritetspolicyn innan anmälan. Anmälan till hösterminen kan göras från och med vecka 23 

En anmälan per barn. Vill du anmäla flera barn gör du en anmälan för varje barn

OBS. läs inforrmationen.

Hej!

Om du har frågor eller inte får någon bekräftese senast veckan innan gruppen startarn så hör av er på: info@gymmixpulsen.se


Läs noga igenom information om barnpassen här på sidan. 


För att vi ska få bidrag för att ert/era barn måste vi ha hela deras personnummer. 10 siffror. Dessa behandlas enligt GDPR. Läs mer om detta här på sdian.


Kostnaden för vårterminen är 700 kr och hösttermienen 500 kr och betalas så snart ni fått bekräftelse på att ni fått plats.


Betalning kan ske över swish: 123 356 04 48 Eller konto: postgiro: 232488-7 Glöm inte skriva vilket barn det gäller och vilken grupp. Tex: Kalle Svensson/Kattegatt/Bamse Betala senast den 15 februari för våren och 15 september på hösten Därefter påförs en påminnelseavgift på 50 kr.


Hjärtligt välkomna till oss i Gymmix Pulsen

Integritetspolicy


Inom föreningen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd och utbildningar.


Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket medförde att kraven förändrats något.


Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.


Föreningens integritetspolicy hittar du här.
Vårterminen startar vecka 2 och fram till maj  

Höstterminen startar vecka 35 och fram till december

Vissa pass har ingen träning under höstlov, jullov, sportlov och påsklov. Kolla med instuktören på ditt pass vad som gäller i din grupp.


Terminskostnad vår per barn: 700 kr (längre termin)

terminskostnad höst  per barn: 500 kr 


-se info om de olika passen längre ner på sidan


 

 

Familje- och Bamsegympa

Halmstad Arena Hall B1 (skolidrottshallen*)

Onsdagar

Familjegympa: 16:00-16:40

Bamse: 16:45-17:25 

 

Instruktör: Sandra Barisic och Carl Malmberg

Hjälpledare:Filippa och Eric


*Skolidrottshallen på Halmstad Arenan ligger på bottenvåning. Gå in genom entrén.  Gå till vänster förbi receptionen och genom dörrarna, genom en lång korrodor och genom nästa dörr. Till vänster ligger hallen, precis innan trappen.

 

Stenstorpshallen

Söndagar

Familjegympa: 15:30-16:15

Bamse: 16:30-17:15


Instruktör: Oskar Ovik och Tamara Fredriksson som medhjälpare

Hjälpledare: Sebastian och Lova

Kattegattgymnasie. Idrottshall.

Söndagar

familj:15.15-16.00

bamse:16.05-16.50

 

Instruktör: Sandra Barisic och Merzedes Malmberg som medhjälpare

Hjälpledare:  Eric och Hilda


Kattegattgymnasie. Idrottshall.

Tisdagar

Fantasigympa med Twist:17.15-18.15

 

Instruktör: Sandra Barisic och Carl Malmberg

Hjälpledare: EricInfo Familje- och Bamsegympa


Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp!

Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

 

På familjegympan deltar föräldern med barnet/barnen.  2-4 år

På Bamsegympan lämnas barnen. 4-6 år

 

Info Fantasigympa med twist


Fantasigympa med twist är en fartfylld gympa för barn mellan 6-9 år.

Här kommer ni att få chansen att lära er stå på händer, hjula m.m men på ett roligt och leksamt sätt. Då vi inte riktar in oss på tävlingsnivå utan mer lek och stoj. Varje pass kommer innehålla lekar, bana, avslappning och ibland någon överraskning.Info gällande kläder och skor


På våra pass är det bra om barnen har kläder som det går att röra sig i, att de har skor, mokasiner eller är barfota för att inte halka då vissa redskap är hala.

Vi uppskattar om längre hår är uppsatt och att smycken är av.

Vi tolererar inte mat under gympapasset men ni får gärna ha med någon frukt till efter passet. En vattenflaska kan vara bra att ta med då barnen jobbar hårt och blir törstiga.


Betalning:

Betalningen sker till GF Gymmixpulsen plusgirokonto 232488-7, ange barnets namn, personnummer och grupp, senast tre veckor efter terminsstart. När man betalat in terminskostnaden kommer man få ett terminskort som man visar upp i dörren till en av  ledarna varje gång.Obs! Anledningen till att gympatid är olika i olika hallar är att det tyvärr är brist på halltid i kombination med ett jätte tryck med deltagande barn som gör att vissa gruppers gympatid minskas till 40 minuter som minst. Maxantalet barn i grupperna varierar också mellan 15-30 barn per grupp, beroende på om det är enkel eller dubbelgrupper i salen.
Mer information om Bamsegympa hittar Ni på Svenska Gymnastikförbundets hemsida: www.gymnastik.se


Beskrivning: Beskrivning: http://www.gymmixpulsen.se/images/swan/content-div.gif