Dagpass

DAGPASS

information och anmälan


Dagpass körs både måndag, onsdag och torsdag kl 10 alla dagarna. 

Du väljer i anmälan vilken av dagarna du vill gå. I mån av plats kan man få gå fler ggr på dagpassen(måndag, onsdag eller torsdag)


Vill man gå fler ggr i veckan finns kvällspass och lördagspass.
Tisdagar kl 18 kommer att bli ett anpassat pass för bl.a +65. 


Antalet deltagare per pass är max 50 personer. 

Träningen är i Fäktsalen. 


Kontakta oss vid frågor: klicka här


DAGPASSEN ÄR FULLA


Till dig som går på daggrupper på Halmstad Arena/Fäktsalen.

Andra våning. Det finns hiss.Om du känner minsta symptomstannar du hemma från träningen.

Håll avstånd, om möjligt.


När du kommer till passet och har fyllt i närvarolistan gå åt sidan ner mot glasväggen. Stå inte i vägen för andra som vill fylla i listan och stå inte framför dörren. 


Om du känner att någon kommer dig för nära så sätter du upp handen och säger STOPP!Priser för träningskort - klicka här.


Ta med eget liggunderlag*, egen vattenflaska och gummiband*  (rekommenderar att köpa ett på tex Jula eller Biltema. de har humana priser) och penna för att fylla i närvarolistan. Låna inte ut din egen penna till någon annan,  Sprita inte händerna innan du fyller i närvarolistan. Den blir blöt och svårskriven.

Använd hansprit om det finns i lokalen.


*Det finns ett antal gummiband att köpa av oss för 25 kr st OBS! endast 1 gummiband per person får köpas och så länge lagret räcker. Vi har även några underlag för 100 kr st så länge lagret räcker. Ett underlag per person. Inga liggunderlag eller gummiband lånas ut.Tvätta händerna eller sprita händerna det sista du gör innan du går in på passet. Hälsningar 

Instuktör och värd på dagpassen.

 

 

 

KLICKA ENDAST EN GÅNG PÅ SKICKA. TACK