Schema - GruppträningÄndringar skrivs på första sidan och vår facebooksida

Klockan

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Lördag

10:00

Passet måndag och onsdag är lite mer än en timme långt.

Gympa/styrka

Halmstad  Arena/fäktningssalen*

Instruktör:Charlott

Värd: Gun-Britt

Gympa/styrka

Halmstad  Arena/fäktningssalen*

Instruktör:Charlott

Värd: Gun-BrittCrossmix **

Halmstad Arena/Fäktningssalen

Instruktö: Anoka o Cilla

13:00

14:00
17:15Crossmix Strong **

Halmstad  Arena/fäktningssalen*

Instruktör:Anoka

Värd: Monika
18:00EFIT - Effektiv** Funktionell Intensiv Träning

Halmstad Arena*

Instruktör:Ljubica

Värd: Sussi19:00

Crossmix FaR-anpassat **

Halmstad Arena*

Instruktör: Cilla

Värd: *fäktningssalen, 2:a våning


** Ta med eget liggunderlag och gummibandMed reservation för ändringarSom ny hos oss får du alltid prova på 1-2 olika pass innan du bestämmer dig.

Passbeskrivningar - se schema för vilka pass som finns denna termin.

 

CROSSMIX

Ett pass för alla. Här kan du som är ovan vid träning komma

igång och bygga upp din styrka och kondition.

Passet börjar med uppvärmning, oftast i form av klassisk gympa, följt av en antal rundor i cirkelträningen. Vi använder en del redskap, men mest den egna kroppen som redskap. Passet passar även dig som är träningsvan, då alla tränar efter sin förmåga och i eget tempo. instruktören ger dig gärna tuffare övningar om så önskas.


CROSSMIX INTERVALL MED 2 NIVÅER

Detta pass passar alla eftersom det finns 2 nivåer, en nivå för nybörjare och för dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FaR) och en nivå med tuffare övningar.

För övrigt är passet som beskrivs ovan.
CROSSMIX CHALLENGE

Effektiva träningspass där  träningen består av korta och intensiva pass uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad. 

Passen går att köra var som helst när som helst, och trots intensiteten passar det både dig som är relativt otränad och dig som är vältränad och vill utmana din förmåga, då du själv styr över din nivå. 

Tabata - består av 4 min där man tränar intensivt i 20 sek och vilar 10 sek, detta gör man 8 ggr.

Efit= Effektiv Funktionell Intensiv Träning

HIIT = Hög Intensiv Intervall Träning

Cirkel=ett antal övningar görs i följd och flera varv, med paus mellan varje varv.


CROSSMIX STRONG

Ett varierat pass där vi fokuserar på styrka. Vi använder kroppen som redskap. Ett pass som passar de flesta.


CROSSMIX INTERVALL

Vi tränar styrka med gummiband och andra enklare redskap och den egna kroppen som redskap, konditon och rörlighet ingår. Alla övningar tränas i intervaller. Instruktören visar flera olika varianter att göra samma övning på.

LATIN FUSION

Latin Fusion är en dansklass med fokus på latinamerikanska rytmer men med influenser från andra dansstilar till exempel Bollywood, Afro, Disco och Orientalisk dans. Det är ett roligt och spännande sätt att träna på. Latin Fusion passar alla, oavsett träningsbakgrund då det inte krävs några förkunskaper i dans. Fokus ligger istället på rörelseglädje och energi. Inte heller ålder och kön spelar någon roll - alla ska kunna vara med.

MEDELPASS med hantlar

Klassisk gympa till skön och peppande musik. Under passet håller vi hantlar i händerna för mer effekt. En del av passen kan ha intervallträning i konditionsdelen.

CORE

Vi tränar bålstabilitet genom att använda den egna kroppen som tyngd och gummiband och andra redskap. Mycket övningar för mage, rumpa och lår.

MedelPuls med intervallfinal

Passet startar med uppvärming, följt av en pulsdel. Passet avslutas med styrka och sist, rörlighet.

I slutet av passet körs intevall där vi blandar både kondition och styrkeövningar.


Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

LÄTTPASS

Passar dig som vill ha en skonsam jympa som är utan hopp men som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden och ger massor av rörelseglädje. Ett pass för alla åldrar.  GÅ, JOGGA, SPRING

Detta pass är både för dig som är van löpare och för dig som inte tagit många löparsteg. Du tränar på din egen nivå. Du behöver inte kunna springa för att vara med. Du behöver enbart kunna gå lite fortare. Löpskolning: Här går vi igenom olika sätt att träna löpsteg på. Hur sätter man t.ex. ner foten på bästa sätt för att undvika skador osv. Vi går igenom bl.a. tripping, skipping och spänsthopp.


Intervallpass: För att bli en bra löpare behöver man träna kondition och bästa sättet är att köra intervaller. Här blandar vi både kondition och styrkeövningar i intervallerna.


Fys: För att löpa på rätt sätt och undvika skador behövs rätt styrketräning för tex bålen och benen. Det fokuserar vi på i detta pass.